Bell Schedules

Bell Schedules for 2017-18

Regular Day

Description / Period

Start Time

End Time

Length

Period 1

7:55 AM

8:45 AM

50 min

Period 2

8:50 AM

9:35 AM

45 min

Period 3

9:40 AM

10:25 AM

45 min

Period 4

10:30 AM

11:20 AM

50 min

(At Lunch)

10:25 AM

10:55 AM

30 min

(Prosser Lunch)

11:00 AM

11:25 AM

25 min

Period 5

11:25 AM

12:15 PM

50 min

(B Lunch)

11:45 AM

12:15 PM

30 min

Period 6

12:20 PM

1:10 PM

50 min

(C Lunch)

12:15 PM

12:45 AM

30 min

Period 7

1:15 PM

2:00 PM

45 min

Period 8

2:05 PM

2:50 PM

45 min

2 Hour Delay

Note: 1st & 2nd Hour Delay – skip periods 1 & 2, 2 Hour Delay – skips periods 2 & 3
NO AM Prosser students report at 10:25

Description / Period

Start Time

End Time

Length

Period 3

9:55 AM

10:45 AM

50 min

Period 4

10:50 AM

11:20 AM

30 min

(A Lunch)

10:25 AM

10:55 AM

30 min

(Prosser Lunch)

11:00 AM

11:20 AM

20 min

Period 5

11:25 AM

12:15 PM

50 min

(B Lunch)

11:45 AM

12:15 PM

30 min

Period 6

12:20 PM

1:10 PM

50 min

(C Lunch)

12:15 PM

12:45 PM

30 min

Period 7

1:15 PM

2:00 PM

45 min

Period 8

2:05 PM

2:50 PM

45 min

ABOUT HENRYVILLE JR/SR HIGH SCHOOL

We believe in our students. We believe in their ability. We believe in their creativity. We believe in their intelligence. We believe in their enthusiasm to all the things they believe in. We believe in their liveliness. We believe in their innocence. We believe in their talent to overcome obstacles in their lives that would make many of us want to give up. We believe in our students.

© 2018 West Clark Community Schools. All Rights Reserved.